A nyílt platformok előnyei

Lehetővé teszik az azonnali hozzáférést az információkhoz, a gyors kommunikációt, valamint javítják a munka termelékenységét és megkönnyítik a mindennapi feladatokat.

Ezek az előnyök ma már megfelelő szoftveralkalmazások segítségével – összekötve a fejlesztőket és integrátorokat – átvihetők a biztonsági kamerarendszerekre is.

Az Inteox kamerák értékes adatokat szolgáltatnak, amelyeket különféle új módszerekkel lehet értékelni. Ez számos innovatív alkalmazást eredményez a biztonsági ipar számára, beleértve azokat is, amelyeket jelenleg elképzelni sem tudunk

Az IoT infrastruktúra alapján a modern kamerák támogatják az alkalmazásfejlesztőket, a rendszerintegrátorokat, az integrációs partnereket és a biztonsági ipar többi szakértőjét saját ügyfélspecifikus alkalmazásuk fejlesztésében és beépítésében az Inteox kamerákba. Aa nyílt kameraplatformnak a bevezetése felgyorsítja az egész biztonsági iparág jövőbeni növekedését.

Az IoT-infrastruktúra pillérei az Android ( nyílt forráskódú OS ), AppStore, Online portál a fejlesztőknek, Eszközkezelési portál a kezeléshez é friss adatokhoz.

Ezzel innovatív és személyre szabott biztonsági megoldások válnak lehetővé az alkalmazások, szoftverek és szolgáltatások szükség szerinti hozzáadásával.