Kamera rendszerek

Megteremtjük nyugalmát, hogy biztonságban tudhassa cégét.

 

A Cégekre szabott ipari videó megfigyelő rendszereinkkel telephelyüket ellenőrizhetővé és átláthatóbbá alakítjuk, melyben így könnyedén nyomon követhetővé válnak az események. A cégtulajdonosok és a vezetők ezáltal reális képet és objektív segítséget kapnak cégük irányításához. Az intelligens kamerarendszereink segítségével feltárjuk a nem kívánt eseményeket.

Garanciát vállalunk arra, hogy 16 éves tapasztalatunkkal a nem kívánt események megelőzésére megoldást kínálunk.

Az intelligens megfigyelő ip kamera rendszereinkkel megelőzhetőek a nem kívánt események

A mai modern nagyfelbontású ip megfigyelő rendszerek sikereit megtapasztalva egyre nagyobb igény és kereslet mutatkozik, ezen kamerarendszerek után az élet minden területén, úgy az ipar, mint a oktatás a kereskedelem és a szolgáltató szektor területein egyaránt.

ip kamera rendszer Bárhol is járjanak ügyfeleink a világban, mobil eszközeikről egy gombnyomásra elérhetik az általunk telepített éjjellátó kamerák HD minőségű élő képeit, valamint hozzáférést biztosítunk számukra a rögzített felvételeikhez és a forgatható kültéri kamerák vezérléséhez.

4K nagyfelbontású kamera

Kollégáink elvégzik a távoli vezérléshez szükséges beállításokat. Mindehhez természetesen csak egy fix szélessávú internetkapcsolat szükséges a kiépítés helyszínén. Figyelembe véve, hogy az NVR oldalon megfelelő feltöltési, mobil oldalon pedig megfelelő letöltési sávszélesség szükséges ahhoz, hogy távoli kép is folyamatos legyen, és ne szaggasson.

Forduljon hozzánk bizalommal!
INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!

ParkControl-330 Gépjármű beléptetés – fizető parkoló rendszer

Telephelyek gépjármű forgalmának 100%-os ellenőrzése és automatikus kezelése

A rendszám felismerő kamera, azonnal érzékeli az állandó belépési jogosultsággal rendelkező gépjárművek közeledtét, majd a sorompót automatikusan felnyitja és az áthaladó gépjárműveket regisztrálja a rendszer.

Az adatbázisban nem szereplő vendég gépjárműveknek nem nyílik ki automatikusan a sorompó. A vendégek a jegykiadónál kiválaszthatják, hogy melyik bérlőhöz érkeztek, majd a kinyomtatott parkolójegyen a belépési időpont mellett feltüntetésre kerül a rendszám és a bérlő neve is.

Ezáltal lehetőség adódik a fizető parkoló területére belépő vendégek nyomon követése, illetve a bérlő dönthet arról, hogy kifizethesse a vendégek parkolását.

A rendszer képes tájékoztatást adni a szabad parkolóhelyek számáról.

A kamera rendszerek kiemelt felhasználási területei

null

Irodák

null

Ipari gyárak

null

Települések

null

Oktatás, közintézmények

null

Sport -és szabadidős létesítmények

null

Vendéglátás

Kamera rendszer integrációk, az ellenőrzés magas foka

Sokszor mondjuk, hogy egyszeres ellenőrzés az nem ellenőrzés, mert ekkor még magas a hibák és a csalások esélye.

Ügyfeleink sokszor keresnek meg minket egyedi, speciális problémáik megoldására. A megfigyelő rendszerek más rendszerekkel történő integrációjával egyedi és egyénre szabott ellenőrzési rendszert alakítunk ki, amellyel a problémák gyorsan és hatékonyan megoldásra kerülnek.

Hídmérleg

A hídmérleg eredményeit rávezetjük a kamera képekre, amelyhez a rendszámot is hozzá rendeljük. Emellett a kamera képen látható, hogy a gépjármű helyesen, minden tengelyével felállt-e a mérlegre? A kamera-rendszereinkben a felvételek között a képekkel együtt leszűrhető, pl., hogy adott hónapban, összesen hányszor és hány kilogrammot mérlegeltek a gépjárművek.

Kassza gépek

Sok esetben előfordul, hogy a kasszás az ismerősével összejátszva ad át egy karton vagy raklap terméket, de a pénztárba csak egy darab ára kerül be. Majd hasznukat később az üzlethelyiségen kívül megfelezik.

Előfordul olyan helyszín, ahol a bankjegyek pontos darabszámát vagy értékét nem tudja a kamera leolvasni. Esetleg bankkártyás fizetés történik és a hagyományos kamerarendszerrel ez esetben már nem lehet kideríteni, hogy az elvitt termékeknek csak töredéke lett kifizetve a bankkártyával. És nem a pénztárnál kivitt összes termék kerül a kártyás banktranzakcióra, hanem csak annak egy-két százaléka.

A kamera rendszer és a pénztárgép integrációját követően a kamerarendszer adataiból könnyedén kideríthetőek a visszaélések. A felvett valós képek összehasonlítása révén már azonnal kiderül a leltárhiányok belső okai is.

Bankjegyszámolók

Olyan nagy pénzforgalmú helyeken, ahol rendszeresen használnak bankjegyszámolókat (pl. bankok, pénzváltók, kaszinók) nem elegendő, ha csak a fizikális számolást végző ember figyeli a számológép kisméretű kijelzőjét, hanem a monitorszobában is meg kell jelennie a számolást felügyelő monitorán az összes tételnek. A kamerarendszerben, ez esetben is keresni lehet a tranzakciókra és a hiányokra.

Intelligens videojel analitika és különböző detektálások

  • Kerítés átmászás detektálása
  • behatolás érzékelés
  • vonal átlépés

Kamerás gépjármű beléptetőrendszer, rendszámfelismeréssel és sorompóval az East Gate Business Parkban

A BVSC Zugló uszodájában kiépített kamerarendszer a váróban folyamatos élőképet is biztosít.

Forduljon hozzánk bizalommal! INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!