Kamera rendszerek

Az intelligens megfigyelő ip kamera rendszereinkkel megelőzhetőek a nem kívánt események

A mai modern nagyfelbontású ip megfigyelő rendszerek sikereit megtapasztalva egyre nagyobb igény és kereslet mutatkozik, ezen kamerarendszerek után az élet minden területén, úgy az ipar, mint a oktatás a kereskedelem és a szolgáltató szektor területein egyaránt.

Ügyfeleink a videó megfigyelő rendszereink által, reális képet és objektív segítséget kapnak. Az intelligens kamerarendszereink segítségével feltárjuk a nem kívánt eseményeket.

ip kamera rendszerBárhol is járjanak ügyfeleink a világban, mobil eszközeikről egy gombnyomásra elérhetik az általunk telepített kamerák HD minőségű élő képeit, valamint hozzáférést biztosítunk számukra a rögzített felvételeikhez és a forgó kamerák vezérléséhez.

4K nagyfelbontású kamera

Kollégáink elvégzik a távoli vezérléshez szükséges beállításokat. Mindehhez természetesen csak egy fix szélessávú internetkapcsolat szükséges a kiépítés helyszínén. Figyelembe véve, hogy az NVR oldalon megfelelő feltöltési, mobil oldalon pedig megfelelő letöltési sávszélesség szükséges ahhoz, hogy távoli kép is folyamatos legyen, és ne szaggasson.

ParkControl-330Gépjármű beléptetés – fizető parkoló rendszer

Telephelyek gépjármű forgalmának 100%-os ellenőrzése és automatikus kezelése

A rendszám felismerő kamera, azonnal érzékeli az állandó belépési jogosultsággal rendelkező gépjárművek közeledtét, majd a sorompót automatikusan felnyitja és az áthaladó gépjárműveket regisztrálja a rendszer.

Az adatbázisban nem szereplő vendég gépjárműveknek nem nyílik ki automatikusan a sorompó. A vendégek a jegykiadónál kiválaszthatják, hogy melyik bérlőhöz érkeztek, majd a kinyomtatott parkolójegyen a belépési időpont mellett feltüntetésre kerül a rendszám és a bérlő neve is.

Ezáltal lehetőség adódik a fizető parkoló területére belépő vendégek nyomon követése, illetve a bérlő dönthet arról, hogy kifizethesse a vendégek parkolását.

A rendszer képes tájékoztatást adni a szabad parkolóhelyek számáról.

A kamera rendszerek kiemelt felhasználási területei

null

Irodák

null

Ipari gyárak

null

Települések

null

Oktatás, közintézmények

null

Sport -és szabadidős létesítmények

null

Vendéglátás

Kamera rendszer integrációk, az ellenőrzés magas foka

Sokszor mondjuk, hogy egyszeres ellenőrzés az nem ellenőrzés, mert ekkor még magas a hibák és a csalások esélye.

Ügyfeleink sokszor keresnek meg minket egyedi, speciális problémáik megoldására. A megfigyelő rendszerek más rendszerekkel történő integrációjával egyedi és egyénre szabott ellenőrzési rendszert alakítunk ki, amellyel a problémák gyorsan és hatékonyan megoldásra kerülnek.

Hídmérleg

A hídmérleg eredményeit rávezetjük a kamera képekre, amelyhez a rendszámot is hozzá rendeljük. Emellett a kamera képen látható, hogy a gépjármű helyesen, minden tengelyével felállt-e a mérlegre? A kamera-rendszereinkben a felvételek között a képekkel együtt leszűrhető, pl., hogy adott hónapban, összesen hányszor és hány kilogrammot mérlegeltek a gépjárművek.

Kassza gépek

Sok esetben előfordul, hogy a kasszás az ismerősével összejátszva ad át egy karton vagy raklap terméket, de a pénztárba csak egy darab ára kerül be. Majd hasznukat később az üzlethelyiségen kívül megfelezik.

Előfordul olyan helyszín, ahol a bankjegyek pontos darabszámát vagy értékét nem tudja a kamera leolvasni. Esetleg bankkártyás fizetés történik és a hagyományos kamerarendszerrel ez esetben már nem lehet kideríteni, hogy az elvitt termékeknek csak töredéke lett kifizetve a bankkártyával. És nem a pénztárnál kivitt összes termék kerül a kártyás banktranzakcióra, hanem csak annak egy-két százaléka.

A kamera rendszer és a pénztárgép integrációját követően a kamerarendszer adataiból könnyedén kideríthetőek a visszaélések. A felvett valós képek összehasonlítása révén már azonnal kiderül a leltárhiányok belső okai is.

Bankjegyszámolók

Olyan nagy pénzforgalmú helyeken, ahol rendszeresen használnak bankjegyszámolókat (pl. bankok, pénzváltók, kaszinók) nem elegendő, ha csak a fizikális számolást végző ember figyeli a számológép kisméretű kijelzőjét, hanem a monitorszobában is meg kell jelennie a számolást felügyelő monitorán az összes tételnek. A kamerarendszerben, ez esetben is keresni lehet a tranzakciókra és a hiányokra.

Intelligens videojel analitika és különböző detektálások

  • Kerítés átmászás detektálása
  • behatolás érzékelés
  • vonal átlépés

Kamerás gépjármű beléptetőrendszer, rendszámfelismeréssel és sorompóval az East Gate Business Parkban

A BVSC Zugló uszodájában kiépített kamerarendszer a váróban folyamatos élőképet is biztosít.

Forduljon hozzánk bizalommal! INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!