Épülethangosítás

A hangosító rendszerek, illetve hangosbemondók, felhasználhatósága

Számos előnnyel rendelkeznek, amelyek közül néhány a kellemes közérzetért, a biztonság és kényelem szempontjából is kiemelten fontosak:

Háttérzene szolgáltatás

A megfelelően kiválasztott háttérzenén keresztül könnyen megteremthetjük tudat alatt a vendégeink számára a kellemes és stressz mentes kikapcsolódást vagy a szórakozás élményét.

Látható, hogy a zene egyetemes nyelv, ezért azt jól megválasztva egyre több cég használja a zeneterápia tudatalattira ható stressz oldó erejét, mint a direktmarketing kifinomult formáját.

Tudta? Egy hagyományos ohmikus hangrendszernél pár 10 méteres távolságra vihető el a jel, ezzel szemben a 100 voltos hangrendszereknél több 10.000 nm-es terület pl.: pláza vagy repülőtér lefedése sem jelent akadályt.

Evakuációs Vészhangosítás

Az élőszóban történő tájékoztatás tűz vagy más vészhelyzet esetén, a területen lévő emberek életmentő, gyors kimenekítését segíti.

Információtovábbítás

A dolgozók a 100 V-os hangrendszereken előre tárolt üzeneteken keresztül, különböző figyelemfelkeltő információkat, reklámokat közvetíthetnek a vásárlóik és egymás felé. Ingyenes Direkt Marketing eszköz.

Szelektív hangtovábbítás

Az építmény különböző területein, szintjein és szobáiban, egyazon időben szelektíven más és más háttérzene, információ vagy evakuációs közlemény szólaltatható meg. az Egyes helységekben különböző hangerőket lehet beállítani, pl. más hangerő a bárban, mint a folyosókon.

Csarnokhangosítás

A ipari termelő, gyártó és raktár csarnokok is előszeretettel alkalmazzák a csarnokhangosítást a pihenő, dohány és ebéd szünetek kezdetének és végének jelzése az ott dolgozók részére, amelyet az előre felvett szignálok, időzített lejátszása tesz lehetővé.  A bemondó mikrofonokon keresztül pedig egyszerűsödik az értekezletek összehívása.

Kiemelt felhasználási területek

null

Éttermek, szórakozóhelyek és szállodák

null

Műhelyek, üzemek, ipari létesítmények

null

Sportpályák, tornatermek és kalandparkok

null

Áruházak, bevásárló központok, Plázák

null

Iskolák, óvodák, művelődési házak

null

Fürdők, strandok

Forduljon hozzánk bizalommal!
INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!

Kereskedelmi hangosítórendszer megoldások

Új vásárlási és vendéglátási élmények

A kiskereskedelmi és vendéglátó vállalkozások új módszereket keresnek a fogyasztókkal való kapcsolattartáshoz, a legsikeresebbek pedig többet próbálnak nyújtani, mint egy egyszerű vásárlási helyszín.

Kiemelkedő üzleti környezet

Fokozza az ügyfélélményt

Új bevételi lehetőségeket, forrásokat teremt

Megfelel a növekvő látogatói elvárásoknak

A zene segít az egyedi vásárlói élmény megteremtésében

A hang rendkívül befolyásoló tényező
A zene csodálatos emlékeket és érzelmeket képes felidézni
Megfelelő hangerővel elfedheti vagy elterelheti a kellemetlen háttérzajt

Kereskedelmi audiorendszer jellemzői

Megbízható, könnyen telepíthető és használható
Kiegyensúlyozott frekvencia-válasz alacsony hangerőnél is
Alacsony profilú, könnyen integrálható a dekorációba, adott környezetbe

A megfelelő kereskedelmi háttérzene szolgáltatás értéke

Meghosszabbítja az ügyfelek tartózkodását
Jól használható marketing eszköz
Felismerhető zenét ( szignál ) hoz létre egy adott vállalathoz vagy márkához kapcsolódóan

sub-kozepes meretu boltok

Épülethangosítás: Közepes méretű boltok

Legyen szó egy laza délutáni shoppingolásról vagy egy adott termék kereséséről, a vásárlási élménynek kényelmesnek és szórakoztatónak kell lennie. Az ügyfelek üzletbe vonzása és ott tartása egyaránt fontos.

sub-epulethangositas-supermarket

Épülethangosítás: Szupermarketek

A szupermarket jellemzően az a hely, ahol az ember a legtöbb időt tölti el a vásárlásai során. Ide tartoznak akik családjukkal egy programként tekintenek a nagybevásárlásra, akik csak az utolsó pillanatban térnek be beszerezni a másnapra szükségeseket, vagy akik csak nézelődnek a sorok között.

sub-epulethangositas-vendeglatas

Épülethangosítás: vendéglátó egységek

A családdal vagy barátokkal való vacsorázásnak emlékezetes és kellemes eseménynek kell lennie. Az általunk telepített hangrendszerrel vendégei mindig tökéletes kíséretet élvezhetnek étkezési élményükhöz.

sub-epulethangositas-fitnesz termek

Épülethangosítás: Fitnesz termek

Az eredményes fitneszedzéshez megfelelő környezet és összpontosítás szükséges. Ezeknek egyik eleme, a háttérzene szolgáltatása, mely hozzájárul az edzés ritmusának és tempójának megőrzéséhez.

Akadálymentesítés: Indukciós hurokrendszer

Magyarországon a halláskárosultak aránya nagyjából 7-10 %-ra tehető. Az Esélyegyenlőségi Törvény keretében ma már egyre több közintézményben, gyülekezetben, szórakozóhelyen, múzeumokban, ügyfélszolgálati irodákban kerül kiépítésre indukciós hallássegítő, vagy más néven indukciós hurokrendszer. Az eszköz a hallássérültek számára elősegíti a társadalomba való teljes körű integrálódást, a különféle társasági és közösségi rendezvényeken való részvételt, illetve a mindennapi feladatok önálló ellátásának megteremtését.

487622348_orig

Az indukciós hurokrendszer típusai

Telepített: Ez rögzített, meghatározott helyen elhelyezett, általában a falon, vagy a padlón kiépített induktív hurkot jelent, ahol a mikrofon a beszélőnél kerül elhelyezésre. Előnye, hogy nagy a hatótávolsága, az indukciós hurok mágneses terén belül bármennyi hallókészülék képes fogadni a jeleket.

Mobil: Ahol a vezetékes indukciós hurok kiépítése nem oldható meg, vagy túl költséges, esetleg csak 1-2 hallássérültre lehet számítani, ott megoldást jelenthet a hordozható indukciós hurok.

Épülethangosítás témában további hasznos információért látogassa meg weboldalunkat!

https://epulethangositas.hu/

Forduljon hozzánk bizalommal! INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!