Épülethangosítás: vendéglátó egységek

A családdal vagy barátokkal való vacsorázásnak emlékezetes és kellemes eseménynek kell lennie. Az általunk telepített hangrendszerrel vendégei mindig tökéletes kíséretet élvezhetnek étkezési élményükhöz.

Épülethangosítás: Fitnesz termek

Az eredményes fitneszedzéshez megfelelő környezet és összpontosítás szükséges. Ezeknek egyik eleme, a háttérzene szolgáltatása, mely hozzájárul az edzés ritmusának és tempójának megőrzéséhez.

Épülethangosítás: Közepes méretű boltok

Legyen szó egy laza délutáni shoppingolásról vagy egy adott termék kereséséről, a vásárlási élménynek kényelmesnek és szórakoztatónak kell lennie. Az ügyfelek üzletbe vonzása és ott tartása egyaránt fontos.

Épülethangosítás: Szupermarketek

A szupermarket jellemzően az a hely, ahol az ember a legtöbb időt tölti el a vásárlásai során. Ide tartoznak akik családjukkal egy programként tekintenek a nagybevásárlásra, akik csak az utolsó pillanatban térnek be beszerezni a másnapra szükségeseket, vagy akik csak nézelődnek a sorok között.

Határvonal védelem videomegfigyeléssel

A mai technológia számos elektronikus határvédelmi rendszert kínál, melyek célja a területek védelme a lehetséges behatolóktól.

Videófelügyeleti rendszerek

A közlekedési csomópontok, üzletek, sportlétesítmények, és parkolók számára a pontos látogatói információk összegyűjtése és elemzése segítheti a vállalkozásokat az adatkezelésük javításában.

Az őrjárat-ellenőrző rendszerek előnyei

Ha cége biztonsági őrrel, vagy biztonsági szolgálattal rendelkezik, az már egy nagy lépés a megfelelő elővigyázatosság felé. De hogy tudja ellenőrizni, hogy helyesen végzik a munkájukat? Az alábbi cikk erre ad válaszokat.

A nyílt platformok előnyei

Lehetővé teszik az azonnali hozzáférést az információkhoz, a gyors kommunikációt, valamint javítják a munka termelékenységét és megkönnyítik a mindennapi feladatokat.

Irodabiztonság térfigyeléssel és beléptető rendszerekkel

Egy irodában naponta rengeteg külsős ember is megfordulhat, ezért oda akár négyszer könnyebb betörni, mint egy lakásba. Az ilyen területeken érdemes többszintű azonosítást alkalmazni.

Továbbfejlesztett optikák, nagy érzékenységű szenzorok

Igény esetén olyan extra nagy rekesznyílással rendelkező optikákkal szereljük fel kamerarendszereinket, hogy alacsony megvilágítás mellett is részletgazdag képeket kaphatunk.

A Bosch és a négylépcsős adatvédelem

A Bosch adatbiztonsági megoldásával nem csak a fizikai biztonság, hanem adataink védelme is kiemelt fontosságú

Videoalapú tűzérzékelő a Boschtól

A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.

Adatvédelem a videomegfigyelésben

Az AXIS Live Privacy Shield technológiájának köszönhetően valós időben is lehetőségünk van a mozgó emberek maszkolására.

Trendek a videómegfigyelésben: mesterséges intelligencia

A gépi és mélytanulás főleg a videoanalitika vonatkozásában kerül képbe, a technológia fontos komponense lesz a jövő számos alkalmazásának és termékének, tényleges előnyökhöz juttatva a felhasználókat.  

Trendek a videómegfigyelésben: okos technológiák, szenzorok

A videoanalitikákat használó vállalatok növelhetik az energiahatékonyságot az irodákban, amely pozitív hatással van a környezetre, és a költségeket is csökkentheti.

Technológiák a képtisztaságért, a bitráta csökkenésével

Az Axis Zipstream tömörítési megoldás segítségével, óriási hálózati forgalmat és tárhelyet lehet megspórolni, a képminőség bárminemű látható romlása nélkül.