IP telefon, IP TV

VoIP – A telefonálás jövője

A VoIP Interneten keresztül történő költséghatékony telefonálás

Az ügyfelek a hagyományos telefonszolgáltatókat egyre nagyobb számban váltják le VoIP szolgáltatokra, hiszen a többletszolgáltatáson felül lényegesebben olcsóbban tudnak telefonálni, mint előtte és így komoly megtakarításokat érhetnek el. Minden hálózatba, minden időszakba azonos percdíjakkal tudnak másodperc alapon beszélgetni.

A hagyományos telefon rendszerekkel szemben nincsen plusz kiépítési költsége, mivel a számítógép hálózatot használja fel és a meglévő számítógép hálózati végpontokba kell bedugni VoIP telefon készüléket. Az asztali VoIP készülékeken egyszerűen áthurkolhatóak a számítógépek LAN hálózati kábele.

Az analóg telefonközpontokkal szemben egyszerű a bővítés, mivel korlátlan számú VoIP felhasználó csatlakozhat hozzá a cégen belül. A kimenő és bejövő hívások egyszerűen nyomon követhetőek egy web böngészőn keresztül. A web alapú konfigurációs felület nagymértékben megkönnyíti a VoIP telefonközpont karbantartását. Irodán belüli költözéskor nem kell újrakonfigurálni a telefonközpontot, mint az analóg rendszereknél, csak be kell dugni egy másik számítógép hálózati végpontba és ugyanarról a mellék számról beszélhetnek tovább.

Forduljon hozzánk bizalommal!
INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!

IPTV

A hotelekben napjainkban egyre nagyobb az igény a vendégszobák mind magasabb színvonalú felszereltségére. Ennek egyik első eleme a televízió, amely a rajta keresztül elérhető szolgáltatásokkal teszi színvonalasabbá a szobát és ezzel a szállodát is. Alapszolgáltatások között megtalálható a Hotel személyre szabott üdvözlő üzenete, információs oldalai a Hotel szolgáltatásairól, fizetős csatornák, számla betekintés és szobaszolgálat.

Forduljon hozzánk bizalommal! INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!