Riasztórendszerek

Egyedi riasztórendszerek az ön épületéhez szabva

A biztonság mindenki életében fontos szerepet játszik, hiszen mindenki szeretné biztonságban tudni értékeit és szeretteit.

A riasztó rendszerek területén szerzett széleskörű tapasztalatainkat felhasználva személyre szabottan tervezzük meg ügyfeleink riasztó rendszerét.

Képesek vagyunk a legkülönbözőbb jellegű objektumok védelmi rendszerének kialakítására, legyen szó kültériről, ipari területről, kerítésvédelemről, vagy egy komplett irodaház védelméről.

Riasztó rendszereinkben már kiválóan párosul a magas megbízhatóság és a figyelemre méltóan egyszerű felhasználóbarát kezelhetőség.

Távolléte alatt is biztonságban tudhatja értékeit, mivel a telepített behatolás jelző rendszereink MABISZ és CE minősítéssel valamint beépített kommunikátorral rendelkeznek.

A kommunikátoron keresztül a riasztó, állapot és tesztjelenést küld a rendszer aktuális státuszáról.

Amennyiben lakásriasztóra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Cégünk INGYEN biztosít Önnek helyszíni felmérést, majd a biztonsági kockázatelemzést követően elkészítjük a területre vonatkozó terveket. Munkatársunk megadja Önnek a felszerelésre javasolt, az Ön igényeinek megfelelő eszközök típusát és árát.

Forduljon hozzánk bizalommal! INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!