Megoldásaink

Testreszabott megoldások

Projektjeink folyamán mindvégig figyelembe vesszük, ügyfelünk egyedi igényeit a gondos tervezéstől a precíz kivitelezésig. Ezt szem előtt tartva, mi nem az előre összeállított mérsékelt minőségű csomag megoldásokat szállítjuk. Fontos számunkra, hogy megbízható és felhasználóbarát rendszerek szolgálják ügyfeleinket, amelyek folyamatosan és hiba nélkül működnek. a háttérben. Hogy önnek csak a saját munkájával keljen foglalkoznia.

Ingyenes felmérés

Az ingyenes helyszíni felmérésünk alkalmával egyeztetjük a megrendelő egyedi igényeit, majd szaktanácsadás keretében prezentáljuk a kompromisszumok nélküli rendszerek megvalósíthatóságát, a lehetséges funkciókat és a műszaki újdonságokat.

Finanszírozás

A megfelelő biztonsági rendszer kialakításához beruházás szükséges. Amennyiben nem áll rendelkezésére a beruházás kivitelezéséhez elegendő pénzügyi forrás, mi segítünk Önnek, hogy a kiválasztott rendszert kedvező finanszírozási feltételekkel megvásárolhassa. Cégünk pénzügyi partnere Európa egyik legnagyobb pénzintézettől és gyártótól független IT-finanszírozója. A For Rest Kft. a finanszírozó partnere segítségével megkeresi az Ön egyedi igényeihez igazodó legjobb pénzügyi megoldást, gyors és átfogó ügyintézéssel, 1 napon belüli hitelminősítéssel.

Innováció

Megfigyelő kamera rendszerünket bármilyen más elektronikai rendszerekkel összeintegráljuk, hogy megoldjuk az ügyfeleinknél keletkezett problémákat és kialakítsuk számukra a személyre szabott ideális megoldást.

Karbantartás

Ügyfeleiknél megvalósult rendszerek, hosszú távú üzembiztos működésének biztosítása érdekében szakembereink rendszeresen átvizsgálják azokat, ezáltal megelőzhető, hogy ne egy kritikus eset bekövetkezése figyelmeztessen a hibás rendszerre. A karbantartásokat általánydíjas és eseti megbízások keretében biztosítjuk.

Támogatás

A felhasználóinknak oktatásokat tartunk, hogy a lehető leghatékonyabban kihasználhassák rendszereiket. A felmerülő műszaki kérdésekre információs, támogatói vonalat biztosítunk.

Forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére.