Az őrjárat-ellenőrző rendszerek előnyei

Ha cége biztonsági őrrel, vagy biztonsági szolgálattal rendelkezik, az már egy nagy lépés a megfelelő elővigyázatosság felé. De hogy tudja ellenőrizni, hogy helyesen végzik a munkájukat? Az alábbi cikk erre ad válaszokat.

Automatizálás

A biztonsági őrök általában egy helyen járnak körbe, zseblámpa segítségével, és feljegyzik a vizsgált területet. Az őrjárat ellenőrző rendszer használatával a biztonsági őrök élete egyszerűbbé, elszámoltathatóbbá és megbízhatóbbá válhat. Az őr ellenőrző pontokat tud beolvasni mobiltelefon-alkalmazás segítségével vagy egy egyszerű felület érintéssel a helyszínen. Ezek automatikusan dokumentálásra kerülnek. A megfigyelőközpont valós idejű értesítéseket kap pozíciójáról és tevékenységeikről.

Adatelemzés

A nagy épületek és területek, valamint azok adatainak ellenőrzése meglehetősen nehéz. Ez könnyebbé válhat, ha őrjárat-ellenőrző rendszert használ, amelyek elősegítik az őrutak üzemeltetése során kapott információk összegyűjtését, elemzését és szerkesztését. Ha adatokat gyűjt az őrök tevékenységeiről és a megfigyelt területről, az segít a konkrét problémák megoldásában, és szükség esetén megváltoztathatja az őrjárat irányelveit is. Az összes adathoz hozzáférhet, távolról megfigyelve, vagy akár valós idejű értesítésekkel és adatgyűjtéssel.

GPS megfigyelő rendszer

A pontos helyzet követésére a GPS a felügyeleti rendszer egyik alapvető eleme. Lehetővé teszi a bárhonnan való felügyelést, és biztosítja, hogy az emberek folyamatosan őrizetben álljanak és maguk is védettek legyenek. A GPS-funkció növeli a megbízhatóságot, növeli a hatékonyságot és az egész biztonságot.

Távvezérlés

A fenyegetésekről való tájékoztatás és a különféle területek megfigyelése általában sok időt vesz igénybe, főleg az őr számára, hogy kapcsolatba lépjen a vezetőkkel a szükséges intézkedések meghozatala érdekében. Őrjárat-ellenőrző rendszerrel a kommunikációs hibák is kiküszöbölhetőek. Ezenkívül segítséget nyújt azonnali fellépéshez, bárhol is történjen az esemény. Az irodai biztonsági menedzser képes lesz dönteni ha beavatkozás szükséges, és az összes beérkező információt egy helyről tudja kezelni.

Fokozott védelem

A biztonsági őrnek megbízhatónak kell lennie, ugyanakkor őket is biztosítanunk kell. A rendszer által lehetőség van vészhelyzet esetén azonnali SOS-riasztás elküldésére a mellékelt eszközben található gomb egyszerű megnyomásával. Ezek a riasztási üzenetek eljuthatnak a jelentéskészítő menedzserhez és a területén lévő egyéb őrökhöz, hogy készen álljanak a fenyegetés leküzdésére. Az őr akár hangot rögzíthet vagy képeket csatolhat.