Épülethangosítás: vendéglátó egységek

A családdal vagy barátokkal való vacsorázásnak emlékezetes és kellemes eseménynek kell lennie. Az általunk telepített hangrendszerrel vendégei mindig tökéletes kíséretet élvezhetnek étkezési élményükhöz.

Bárok, kávézók hangosítása

A divatos környezet megteremtése elengedhetetlen a kis bárok és kávézók számára. Általában kompakt hangmegoldásokra van szükségük a háttérzene iránti igényeik kielégítésére, mivel kisebb távolságokkal és kevesebb zónával rendelkeznek. Prémium kategóriás hangrendszereink kiváló akusztikát kínálnak az ilyen helyszínekhez. Egyes telepített hangszóróknak a tökéletes kiegészítője a PLENA mátrix, amely kiváló hangzást biztosít az intelligens kiegyenlítőnek köszönhetően. Az alacsony üzemeltetési költségek és a bővíthetőség biztosítják, hogy a rendszert hosszú éveken keresztül is használni lehessen.

Gyorséttermek hangosítása

A gyorséttermekben a reggeli, ebéd és vacsora is csúcsidőnek számít, legyen szó elvitelről vagy helyben fogyasztásról. Alkalmazkodni kell, hogy a zajszint ezekben a csúcsidőkben, csendesebb időszakokban is megfelelő legyen.

Kis és közepes méretű éttermek hangosítása

A kis / közepes méretű éttermek számára alkalmas rendszerünk minőségi megoldás, amely több funkcionalitással rendelkezik, mint a szokásos audio termékek. Lehetőség van több terület lefedésére, beleértve magát az éttermet, valamint a szomszédos konyhát vagy kiszolgáló területet. Az éttermi menedzserek távolról választhatják a zeneforrást és szabályozhatják a zónák hangerejét.

Nagyobb éttermek hangosítása

A családdal vagy barátokkal való vacsorázásnak emlékezetes és kellemes eseménynek kell lennie. Az általunk telepített hangrendszerrel vendégei mindig tökéletes kíséretet élvezhetnek étkezési élményükhöz. A rendszer összeköthető egy médiakészlettel, MP3-lejátszóval vagy okostelefonnal. Élvezze a kivételes hangzást kompakt és stílusos hangszórók révén. Ha bejelentést kell tennie a vendégek vagy az alkalmazottak számára, használja a rendszer hívóállomását az egyértelmű és hallható üzenetküldéshez. Több zóna támogatott, így atmoszférikus zene játszható az étkezőben, mindeközben az alkalmazottak külön megszólíthatók a konyhában. További hívóállomások szükség szerint integrálhatók.