Határvonal védelem videomegfigyeléssel

A mai technológia számos elektronikus határvédelmi rendszert kínál, melyek célja a területek védelme a lehetséges behatolóktól.

A legtöbb hagyományos, infravörös védelmi rendszer a stabilitás és megbízhatóság szempontjából nem a legjobb megoldás. Ez ugyanis nem tud pontos előrejelzéseket adni, és videóadatok hiányában elég nehéz megtalálni a riasztás pontos forrását. Továbbá, a terep, a környezet és más tényezők gyakran riasztás kimaradást, téves riasztást vagy más pontatlan eredményt okoznak.

Kamerarendszereink passzív infravörös kamerái, fejlett videómegfigyelési technológiával rendelkeznek, melyek javítják a riasztások pontosságát a behatolások megelőzésének érdekében. Ennek köszönhetően a lakóterületek, gyárak, raktárak, és iskolák határvédelme teljesen új szintre emelkedik. A legfontosabb funkciói, a gyors riasztás, valamint a riasztás pontossága.

A vizuális zajok kiszűrésének érdekében a kamera detektora az emberi test által kibocsátott infravörös sugárzást érzékeli. A fokozott biztonság érdekében a rendszer kombinálható egyéb analitika eszközökkel is, ily módon a hamis riasztások szűrése csökkenti a tárhelyet és a költségeket, így téve hatékonyabbá az esemény utáni felvételek keresését.

A kamera erős, villogó fehér fényriasztást indít, amely figyelmeztető jelként szolgál a behatolók elriasztására. Ez segít felvételeket rögzíteni az illetéktelen behatolóról, még rendkívül sötétben is. Behatolás bekövetkeztében a rendszer azonnal figyelmeztet, és értesíteni tudja a biztonsági személyzetet.


Kamerarendszerek, biztonsági rendszerek telepítésére kérje ajánlatunkat!
https://forrest.hu/kapcsolat/
Információ: +36703814346
forrest@forrest.hu
https://forrest.hu