Rólunk

Cégünk szakterülete a vagyonvédelmi és elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezése, valamint a rendszerek teljes kivitelezése.

A For Rest Kft. megalapításakor az vezérelt bennünket, hogy az embereknek rohanó világunkban egyre nagyobb igényük van a nyugalomra, valamint arra hogy a züllő közbiztonsági körülmények között is biztonságban tudhassák értékeiket.

Célunk


Célunk ügyfeleink számára megteremteni azt a lehetőséget, hogy mint vezetők, folyamatosan bepillanthassanak vállalkozásuk belső életébe, és nyomon követhessék az apróbb történéseket is.

Elhivatottságunk

Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar tulajdonban lévő For Rest Kft. az eltelt évek sikereinek, valamint több évtizedes szakmai tapasztalatának köszönhetően országos szinten is folyamatos, dinamikus fejlődést tudott felmutatni. Hosszú távú stratégiánkat így olyan stabil alapokra építhetjük, amellyel irányt mutathatunk a minőségi vagyonvédelmi szolgáltatásokban.

Az általunk telepített biztonsági rendszerek és vagyonvédelmi eszközök tehát garantálják az áruvédelem és a betörésvédelem jelenleg elérhető legmagasabb színvonalát.

Karbantartás

Rendszereinket szakszerűen karbantartjuk, ily módon is teljes felelősséget vállalunk azért, hogy a megvalósult rendszerek hosszú ideig, magas színvonalon hatékonyan szolgálják Önt és vállalkozását.

Társadalmi szerepvállalásunk

Az alábbi intézményeket rendszeresen támogatjuk:

  • Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Kiemelten Közhasznú Alapítvány
  • Turán Motorsport Egyesület
  • Aqualibrium Vitorlás Sportegyesület
  • Down Alapítvány, a Magyar Értelmi Fogyatékosok Sportszövetségének alapítója
  • Csengery utcai és a Zágrábi Átmeneti és Lakó – Otthonokba teljes megfigyelő rendszerek adományozása.

Tanúsítványaink

  • A For Rest Kft. tagja a Személy,- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamarának.
  • Szakembereink rendelkeznek biztonságtechnikai tervező-szerelő képesítéssel és hatósági engedéllyel.
  • Rendszeresen részt veszünk a szakmai fórumokon, valamint a minden évben megrendezett legszínvonalasabb hazai biztonságtechnikai szakkiállításokon.
  • Vagyonvédelmi felelősségbiztosításunk kárfizetési értékhatára 50 millió forint, azonban megbízóink igényétől függően, adott telephelyre, ettől eltérő, egyedi szerződés megkötését is vállaljuk.

Tanúsítványaink az alábbi linkekre kattintva tölthetők le:

Vagyonvédelmi Kamarai Engedély »
BRFK Határozata »

Finanszírozás

A megfelelő biztonsági rendszer kialakításához beruházás szükséges.

Amennyiben nem áll rendelkezésére a beruházás kivitelezéséhez elegendő pénzügyi forrás, mi segítünk Önnek, hogy a kiválasztott rendszert kedvező finanszírozási feltételekkel megvásárolhassa.

Cégünk pénzügyi partnere Európa egyik legnagyobb pénzintézettől és gyártótól független IT-finanszírozója.

A finanszírozási lehetőség előnyei »

A For Rest Kft. finanszírozó partnere segítségével megkeresi az Ön egyedi igényeihez igazodó legjobb pénzügyi megoldást. Gyors és átfogó ügyintézési lehetőséget kínálunk, 1 napon belüli hitelminősítéssel.

Céginformációk

Cégnév: For Rest Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft.
Székhely: 1164 Budapest, Ostorhegy u. 31.
Adószám: 13283023-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-727320
Cégbejegyzés dátuma: 2004/05/06